Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 ve PS5’te Artık Ücretsiz

blank
Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 ve PS5'te Artık Ücretsiz

İçerik: Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 ve PS5’te Artık Ücretsiz

Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 ve PS5’te Artık Ücretsiz:

Horizon Zero Dawn Complete Edition artık hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5’te ücretsiz olarak mevcut. Pazartesi günü Sony, PlayStation Blog aracılığıyla Guerrilla Games’in 2017 eleştirmenlerce beğenilen aksiyon rol yapma oyununun artık Play at Home 2021 girişiminin bir parçası olduğunu duyurdu. – uzmanların, bir Xbox Game Pass eşdeğeri eksikliğini telafi etmeye çalışan Sony olarak gördüğü. Bu, talep etmek için PlayStation Plus’a ihtiyacınız olmadığı anlamına gelir. Horizon Zero Dawn Tam Sürümü 15 Mayıs 08:30 IST / 05:00 CEST / 13:00 AEST’e kadar ücretsiz olarak indirilebilir, bu da 14 Mayıs 20:00 PT / 11pm ET’ye karşılık gelir.

Horizon Zero Dawn’ın “Tam Sürümü” temel oyun (doğal olarak), genişleme Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds, “The Art of Horizon Zero Dawn” adlı dijital sanat kitabı, bir PS4 teması ve çeşitli kozmetik öğeleri içerir ve Carja Storm Ranger Outfit, Carja Mighty Bow, Banuk Trailblazer Outfit, Banuk Culling Bow, Banuk Traveller Pack, Carja Trader Pack ve Nora Keeper Pack gibi silahlar.

Horizon Zero Dawn, doğanın unutulmuş bir medeniyetin kalıntılarını geri kazandığı kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. İnsanlığın sonuncusu olan ilkel avcı-toplayıcı kabilelerin genç bir avcı parçası olan Aloy olarak oynuyorsunuz. Kaderinizi keşfetmek için bir yolculuğa çıkarken, şu anda zirve türü olan makinelerle – bilinmeyen kökene sahip korkunç mekanik yaratıklar – karşılaşacaksınız. The Frozen Wilds’da Aloy, gizemli yeni bir makine tehdidini araştırmak için karlı sınır bölgelerine seyahat edecek.,

Horizon Forbidden West adlı bir devam filmi şu anda PS4 ve PS5 için geliştiriliyor ve bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor. İçinde, Aloy, dokunduğu her şeyi öldüren korkunç bir salgının kaynağını ararken kendini bilinmeyen sınırda bulacaktır. Geçen yıl Haziran ayında bir PS5 etkinliğinde bir fragman yayınlandı. Horizon Forbidden West’in Sony’nin PlayStation 5 oyunları için yeni tavan fiyatına göre normal fiyatlandırılması bekleniyor.

Bu arada, Horizon Zero Dawn’ı PS4 ve PS5’te ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyun henüz yeni nesil bir güncelleme almadı ve geriye dönük uyumluluk ile PS5’te çalışıyor. Değeri ne olursa olsun “PS4 Pro Enhanced” dir.

0 0 Puanlar
Konu Puanı

Teknoloji.news: Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 ve PS5’te Artık Ücretsiz

Hakkında Taylan Özgür İnal

blank

Tekrar kontrol edin

blank

Cyberpunk 2077 Oyuncuları Oyunda 600 Milyon Saat Harcadı

Cyberpunk 2077 Oyuncuları Oyunda 600 Milyon Saat Harcadı: Geliştirici, Twitter’da Cyberpunk 2077 oyuncularının şu ana …

guest
0 Yorum
Satır içi geri bildirimler
Bütün yorumları gör